Vår integritetspolicy

Du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personliga uppgifter till oss.

Här kan du läsa hur vi, CD Hundens Hus AB med webbsidorna www.hundenshus.se samt https://play.hundenshus.se, använder oss av dina personuppgifter och säkerställer att de behandlas i enlighet med gällande lagstiftning.

Om personuppgifter

Hundens Hus kräver vanligtvis inte att du lämnar ditt personnummer vid anmälan till onlineprodukter, kurser, event och tjänster eftersom anmälningar endast är giltiga efter betalning av faktura, swish eller kortbetalning, och du kan alltid själv se vilka personuppgifter vi har i din profil.

När sparar vi personuppgifter?

Hundens Hus lagrar personuppgifter som efterfrågas och anges i anknytning till vår verksamhet, våra tjänster och produkter.

Vi sparar dina personuppgifter, namn, adresser, korrespondens i följande fall:

• När du anmäler dig till eller deltar i någon av Hundens Hus aktiviteter.
• När du beställer/använder/köper Hundens Hus tjänster och produkter.
• När du blir medlem i Hundens Hus/Hundens Hus Play.
• När du kontaktar oss.
• När du prenumererar på Hundens Hus/Hundens Hus Plays Nyhetsbrev.
• Vid anmälan till kurs efterfrågar vi uppgifter om din hund som noteras på din personliga faktura, dessa uppgifter visas endast på fakturan som kan ses av dig, av Hundens Hus personal, ekonomiansvariga, revisorer och skatteverket vid revision.

Hur vi använder personuppgifter?

Vi använder uppgifterna för kunna genomföra, hantera och redovisa vår verksamhet enligt bokföringslagen, samt för utskick av information, nyhetsbrev och marknadsföring.

  • Genomföra försäljning och utlagt arbete
  • Upprätta begärda anbud på produkter och tjänster till kund.
  • Utföra leveranser i enlighet med avtal som slutits med dig eller kunden.
  • Erbjuda stöd till dem som använder våra produkter och tjänster.
  • Förbättra och utveckla kvaliteten, funktionen och användarupplevelsen hos våra produkter, tjänster och våra webbplatser.
  • Upptäcka, motverka och förhindra säkerhetshot och utföra underhåll och felsökning.
  • Förhindra att våra produkter och tjänster missbrukas.
  • Behandla beställningar, fakturering, betalning och annan finansiell uppföljning.
  • Skapa intresseprofiler för att marknadsföra relevanta produkter och tjänster. Driva användarforum för att utbilda och möjliggöra kontakt mellan användare och oss.

När vi annonserar på Facebook har Facebook tillgång till den information som går att utläsa från det du klickar på.

Vilka personuppgifter lagras?

De personuppgifter som vi framförallt kan komma att lagra är namn och kontaktuppgifter. Vi lagrar information om ordrar och transaktioner; belopp, tid, typ av transaktion och produkt. Vanligtvis efterfrågar vi inte ditt personnummer, i de fall personnummer efterfrågas kan de också komma att lagras.

Ditt godkännande

Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hundens Hus lagrar och behandlar dessa tills vidare. Ditt godkännande sker i och med fullgörande av avtal, vid godkännande av Hundens Hus köpevillkor/allmänna villkor, vid användning av våra tjänster, produkter och vid din kontakt med oss. Om du av någon anledning skulle vilja att vi raderar dina personuppgifter kan du enkelt kontakta oss med en begäran om detta. 

 

Våra webbplatser och nyhetsbrev

Hundens Hus respekterar din integritet! De flesta webbplatser spårar och lagrar din aktivitet på webben. Våra webbplatser använder cookies för att kunna utveckla och förbättra upplevelsen på webbplatsen för dig. När du gör en beställning, anmälan, registrering eller ett köp på någon av våra webbplatser eller webbtjänster, lagras ditt IP-nummer. När vi skickar ut nyhetsbrev och marknadsföring lagras statistik för dessa och vi kan se om våra kunder har öppnat utskick eller klickat på länkar. När du godkänner våra köpvillkor godkänner du även vårt nyhetsbrev samt eventuella andra utskick med information och erbjudanden från oss. Det finns alltid en länk i våra nyhetsbrev där du enkelt kan avregistrera dig.

Om du inte samtycker bör du inte besöka någon av våra webbplatser.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter

Vi lämnar aldrig ut, delar eller säljer dina personliga uppgifter till någon annan, till tredje part och dina personuppgifter kan inte ses, användas eller hanteras av annan part än Hundens Hus godkända personal.

Grundläggande rättigheter

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter enligt ändamålet som beskrivs ovan är ditt samtycke.

Du har rätt att få ut dina personuppgifter genom att begära en översikt över de personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har också rätt att begära att vi korrigerar felaktiga personuppgifter om dig. Om du har ett konto/medlemskap hos oss för en av våra produkter kan du i de flesta fall göra denna ändring själv under ”ditt konto” eller ”din profil” på aktuell webbplats.

Du har dessutom rätt att begära att dina personuppgifter raderas, att behandlingen av dina personuppgifter begränsas och att göra invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy och andra tjänstespecifika villkor.

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter enligt ändamålet som beskrivs ovan är ditt samtycke.

På Datainspektionens webbplats kan du läsa om personlig integritet på webben: https://www.datainspektionen.se/

Version 2.0

02-04-2021

 

Kontakta oss

Om du har frågor, funderingar eller klagomål om vår Integritetspolicy tveka inte att höra av dig: